Köp- & Leveransvillkor

 

Beställning:
Alla beställningar sker via Internet.
Om köparen är under 18 år, krävs målsmans godkännande. Beställning får ej göras i annan persons namn utan dennes medgivande. Detta kan leda till polisanmälan.

Betalning:
Betalningen sker enkelt och säkert med Klarna. Alla priser visas inklusive 25% moms. 

Leverans:
Vi skickar er order då betalningen är genomförd. Alla varor skickas med posten. Vill du att varorna levereras på annat sätt står du som köpare för eventuella extrakostnader. Du måste då kontakta oss och förtydliga vilket leveranssätt du föredrar.

Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar efter att betalningen har kommit in. Har du inte fått din vara inom 7 arbetsdagar var vänlig kontakta oss. Vi ansvarar inte för postens slarv och förseningar. Vi kan tyvärr inte ersätta borttappade paket, men vi skriver alltid avsändare och frankerar alltid rätt för att minimera risken för detta. Du som köpare har ansvar att adressen du angivit stämmer. 

Om varan du beställt mot förmodan inte finns i lager föreslås en ny leveranstid. Om du inte godkänner den nya förslagna tiden har du rätt att häva ditt köp. Vi på Otego skickar alla ordrar med 19kr i fraktkostnad inom Sverige, det tillkommer inga andra dolda avgifter. 

Ej utlösta paket:
Vi skickar ditt paket direkt hem till din brevlåda med posten. Om paketet är för stort så skickas det till ditt närmaste utlämningsställe. Hämtas inte paketet ut returneras det automatiskt tillbaka till oss på Otego. Du kommer att debiteras en avgift på 149:- om paketet inte har hämtats ut för att täcka våra omkostnader.

Öppetköp/Ångerrätt:Vi erbjuder alla våra kunder 14 dagars öppet köp. Det gäller från och med den dagen du mottagit varan och 14 dagar framåt. Om du har ångrat dig och skulle vilja skicka tillbaka en produkt kontaktar du oss genom att maila oss på info@otego.se. Du som kund står själv för returfrakten. Vi återbetalar summan för produkten så snart returen har kommit in till oss. Öppet köp gäller inte vid bruten förpackning. 

Alla våra smycken är gjorda av metall, strass, syntetiska stenar osv. Står det “brons”, “silver”, “guld” i beskrivningen så är det endast färgen. Är det äkta brons, guld eller silver så kommer det stå en tydlig information i beskrivningen om detta. Bilderna på produkterna kan variera beroende på datorskärm eller vilka inställningar du har på din dator. Detta förekommer ytterst sällan men om du skulle vara missnöjd med din produkt får du kontakta oss så vi kan lösa problemet.